Not the way that you move

***

More toys for the Jew!

...förhoppningsvis.

***

Underlig helg, stenhårt i fredags, vet inte om det var roligt eller om det bara var sjukt.
Champagne, Debaser, Etage, bråkig skitunge, roligaste mcdonaldsbesöket, ingen house, dåligt hångel, fetdiss.

Den största behållningen var helt klart Garsts beteende på McDonalds (de hade slutat servera flottiga hamburgare! WTF!). Som jag skrattade, höll på att svimma av syrebrist.

***

Wicked lördag, promenad genom hela stan, införskaffande av GTA4 och Cloverfield (attackmegaedition).
Sen bara slapp.

***

Träning idag yes.

Leave it all behind

***
Intressant länk

Att många manliga lärarstudenter hoppar av lärarutbildning eller utbildningar mot liknande examen är inget ovanligt. Jag kan ju bara tala med egen erfarenhet.
Anledningarna i sig till avhoppen är säkert olika, alienation, löner och krav från utbildningen är säkert några.

För egen del var det för att jag inte riktigt orkade mer när de i Lund inte kunde motivera varför lärarhögskolan skickat oss dit. Då kändes det som att hela grejen med lärarutbildning bara är att slussa ut folk till yrket, istället för att se till så att vi har en lärarkår bestående av kompetenta, drivna och kunniga medlemmar.

Nu ska jag inte frånta utbildning ALLT, där fanns ett par i min klass som förmodligen fungerat skitbra som lärare, men det kändes helt värdelöst att sitta och ingående studera bibeln på det sätt vi gjorde eftersom vi ALDRIG skulle komma att göra det i vårt yrke.

Kanske är det samma för många andra, när utbildningen svävar ut i kosmos och plockar in petitesser och tappar allt vad fokus heter, då tappar man helt enkelt allt sug och all vilja.
Sen hittar man ett jobb så länge, upptäcker hur det är (eller hur det var) att tjäna pengar igen, så skiter man helt enkelt i det, trots att man bara har ett par terminer kvar.

Folk har sagt att jag är onödigt dum som hoppade av när jag bara hade 1 år kvar (egentligen bara en termin, men jag hade en jävla massa tentor som inte var klara), men jag kan bara säga, screw you fuckers, ni vet ingenting om det.
Det var inte så att jag vantrivdes, jag tappade bara lusten, och att sitta kvar och stånka i skolbänken när man är helt lustlös är verkligen bortkastad tid.

Nu har jag istället jobb på ett utav Sveriges största (världens största!) företag inom sin bransch, jag tjänar så pass bra att jag förmodligen kommer supa ihjäl mig, och jag ångrar inte en sekund att jag valde att hoppa av.

Sen har det slagit mig också, att jag inte riktigt vill låta mitt arbete definiera mig som person.
Jag är inte mitt jobb, när jag kommer hem kan jag stänga av det, skita fullständigt i det och behöver inte göra jobbrelaterade saker på min fritid.

Skitbäst är det helt enkelt, så om ni vill ha tips om studier, vänd er till någon annan.

PARTYBROTTNING!

***

Åh fy fan, min hals och strupe är jävligt otrevliga, det gör tamigfan ont.

Kroppen är inte van vid två kvällars vansinnesfestande, det gör ont som sagt, mycket ont.

***

Minns fan inte riktigt vad som hände i fredags, haha. Sjukt vassa var vi i alla fall.
I lördags blev det inte lika farligt, jag hade tänkt vara snyggast på festen men Emelie klämde den placeringen.
E var lite dryg, när hon inte ville inse att det inte fanns några känslor, "ska du sova hos mig inatt" och jag sa nej fick henne att bli skitsur. Haha. Aja.

RSS 2.0